Rechtsbijstand

Je relatie met je medewerkers, klanten, leveranciers, handelspartners, omwonenden en overheden is goud waard. Maar een klein of groter conflict met één van deze stakeholders is soms nooit veraf.  De rechtsbijstandverzekering staat je bij waar nodig bij juridische kwesties en biedt je hiervoor een polis op maat.
De polis Verkeer is de rechtsbijstandsverzekering voor het wagenpark van je onderneming. Het is een polis die dekkingen biedt in de ruimste zin van het woord en alle perikelen uitsluit. Of het nu gaat om een heftruck of vrachtwagen, elk voertuig brengt eigen risico’s met zich mee. Ondersteuning bij juridische kwesties over je wagenpark is dan echt cruciaal.
De polis Ondernemer gaat nog een stapje verder en voorziet ook waarborgen voor jezelf en je gezin, je onderneming en je medewerkers. De impact minimaliseren als er iets fout gaat? Volledig beschermd zijn als ondernemer voor fiscale aspecten, leverancierskwesties, juridische perikelen en nog veel meer? Deze polis garandeert je volledige gemoedsrust.

Download ons E-Book om meer te weten te komen of contacteer ons via onze contactformulieren, per mail op info@verdis-vanduyse.be of telefonisch op 03/776.76.34 tijdens onze kantooruren.