Brandverzekering bedrijfspand

Om je bedrijfspanden goed te beschermen, bieden wij met de onmisbare Brandverzekering bedrijfspand een volledig gamma van waarborgen aan. De volgende voorvallen worden daarbij gedekt:
Brand
  • Brand en aanverwante gevaren, vandalisme
  • Waterschade
  • Glasbraak
  • Storm– en hagelschade
  • Natuurrampen
  • BA gebouw
  • Optioneel: diefstaldekking

Helaas brengt een brand niet alleen materiële gevolgen met zich mee, maar ook economische gevolgen. Je klanten zullen ergens anders hun heil zoeken, maar jij zal helaas nog steeds je personeel of de huur van je pand moeten betalen.

De bedrijfsschadeverzekering beschermt daarom je onderneming tegen de financiële, commerciële en sociale gevolgen van een brand. Noem deze polis daarom gerust de ‘levensverzekering’ van je onderneming.

bedrijfsschade
Ook de materiële schade aan elektronische toestellen (bureaumateriaal, labomateriaal, medisch materiaal,…) kan aardig oplopen. Met de polis alle risico’s elektronica blijven deze risico’s gelukkig beperkt. Je krijgt hierbij ruimere waarborgen dan bij de klassieke brand- en diefstalpolis. Gecombineerd met de machinebreukverzekering (die je verzekert voor een defect aan je machines) slaap je op beide oren en doe je wat echt telt: ondernemen en groeien. De zorgen voor de ‘hardware’ van je onderneming nemen wij wel voor onze rekening. Als zelfstandige, vrije beroeper of bedrijfsleider van een onderneming ontvang je regelmatig cash geld. Diefstal of valse biljetten kan je dus missen als kiespijn.  De geldverzekering beschermt je optimaal tegen beide oneerlijke ‘handelsvormen’. Ook wanneer je op weg bent naar huis of de bank met een stapel cash geld biedt de verzekering dekking. Met haar exclusieve waarborgen vormt deze polis alvast de ideale aanvulling op je brandverzekering.

Download ons E-Book om meer te weten te komen of contacteer ons via onze contactformulieren, per mail op info@verdis-vanduyse.be of telefonisch op 03/776.76.34 tijdens onze kantooruren.